Een nieuwe samenwerking!

SPA werkt voortaan samen met OptimaOptima

Spa hecht veel waarde aan persoonlijk contact en wij staan graag dicht bij u als klant. Om dit te waarborgen, gaan wij een nieuwe samenwerking aan. Voortaan verzorgt Optima het beheer van uw verzekeringen. Optima is hierin gespecialiseerd. Om de aandacht, kwaliteit en service te kunnen blijven geven die u verdient, kunt u in het vervolg contact opnemen met Optima. U hoeft geen verdere stappen te ondernemen.

Hypotheekadvies

Voor hypotheekadvies verandert er niets. Wij zijn Spa en wij blijven Spa! U kunt ons dan ook blijven bereiken op het vertrouwde adres.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat we u door onze samenwerking met Optima nog beter van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Sydney Spa

Antwoord op veelgestelde vragen

1Wie is Optima?
Optima is sinds 1998 actief in de financiële dienstverlening en heeft zich gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken. Zij geven persoonlijk en onafhankelijk advies en hun dienstverlening is er op gericht om u van het juiste advies te voorzien. Daarnaast kunt u gebruik maken van de kennis en ervaring van hun schadeafdeling op het moment dat u een schade heeft.
2Wie zijn mijn contactpersonen?
Als u benieuwd bent wie uw nieuwe contactpersonen zijn, ga dan naar de website van Optima.
3Wat verandert er voor mij?
Uw polissen blijven ongewijzigd, alleen uw aanspreekpunt verandert. Neem gerust contact op met Optima als u een wijziging wilt doorgeven of advies wenst over een bestaande of nieuwe verzekering.